granath på 20 sekunder

Vi är en fullservicebyrå, som i en tid av brus och fragmentering, skapar distinkt kommunikation som når våra viktigaste beslutsfattare – magen och hjärtat. Under åren har vi haft förmånen att få jobba med flera av Sveriges starkaste varumärken och vassaste uppdragsgivare. Ofta är vi huvudbyrå, samtidigt som vi gärna samarbetar i lustfyllda nätverk.

Vi sitter vid Slussen mitt i Stockholm och tillsammans är vi en brokig skara människor med ett gemensamt mål: Att göra våra kunder bättre genom briljant kommunikation, oavsett om det handlar om samhällskommunikation, snabbrörliga konsumentprodukter eller komplexa B2B-uppdrag. Vill du veta hur? Läs vidare här nedanför, kolla på våra jobb eller kom förbi på en kopp kaffe.

Vi jobbar med. Inte åt.

Bra kommunikation är inget man beställer. Det är något man jobbar fram tillsammans. Därför tror vi på nära samarbeten, där våra kunders expertkunskap får rumla runt med vår talang och resultera i oväntade, starka idéer.

Först fakta, sen fantasi

Vad vi tror och tycker är fel. Det är i alla fall vår grundinställning när vi påbörjar ett projekt. Därför lägger vi alltid tid och kraft på att verkligen förstå dem vi ska nå, innan vi försöker få dem att förstå och gilla det vi säger.

Vi är med hela vägen

Med en distinkt, bärande idé som murbräcka tar vi oss an alla kanaler, på alla nivåer. Det som får fler att gilla ditt varumärke i breda kanaler, ska kännas ännu mer intressant i de engagerande kanalerna och ännu mer övertygande när det är dags att klicka på köp.

Vi gillar mätbara mål och realtidsstyrning

Förutom att det är effektivare, är det också roligare när vi har ett gemensamt mål. Vi utgår från dina affärsmål, som till exempel att öka försäljning eller varumärkeskännedomen, och tar oss samtidigt an de mer kortsiktiga kpi:erna. På vägen dit testar och skruvar vi i kommunikationen, och om vi märker vi att något ändå inte funkar så skruvar vi lite till och testar igen.