Publicerat — 2019.05.27

Webbutvecklare / Content manager

Vi söker dig som vill och kan kombinera rollerna webbutvecklare och content manager. På Granath kommer du att utveckla enklare WordPress webbar, nyhetsbrev i MailChimp, SalesForce och Veeva. Du kommer att programera HTML banners och enklare micro-webbar. Arbetet kommer också innebära att administrera innehåll, lägga in texter och bilder/filmer i våra kunders CMS (WordPress, Drupal, EpiServer) och Facebook, Instagram, LinkedIn samt YouTube.

Vi ser gärna att du arbetat minst två år med webbutveckling. Relevanta högskoleutbildningar i nämnda områden är meriterande men vi är också öppna för talangfulla autodidakter.

Du ska ha goda kunskaper i följande:
HTML, CSS, javascript.
Wordpress utveckling, PHP.
MySQL.

Som person är du positiv, lösningsorienterad och tycker om att arbeta i grupp. Men du känner dig även trygg i att arbeta på egen hand med eget ansvar. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och gillar de utmaningar det innebär att arbeta i de nämnda digitala plattformarna.

Vi söker dig som trivs i en professionell men platt organisation. Du kommer att få arbeta med en stor bredd av spännande uppdrag, och tillsammans med trygga och stöttande kollegor ta fram briljant kommunikation som verkligen gör skillnad för våra kunder.

Kan detta vara du eller någon du känner? Skicka din ansökan – i vilken du kort beskriver dig själv, vad du har arbetat med samt några ord om varför just du skulle passa bra hos oss – samt din CV till jobb@granathreklam.se. Ju snabbare desto bättre men senast 28 juni. Tillträde till tjänsten i slutet av sommaren.