Publicerat — 2020.11.2

Webbutvecklare & Content Manager

Vi söker dig som vill och kan kombinera rollerna, webbutvecklare och content manager. På Granath kommer du att utveckla enklare WordPresswebbar, nyhetsbrev i MailChimp, SalesForce och Veeva. Du kommer producera HTML-banners och kampanjsajter. Arbetet kommer också innebära att administrera innehåll; lägga in texter, bilder och filmer i våra kunders CMS (WordPress, Drupal, EpiServer) samt på Facebook, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Vi ser gärna att du arbetat minst två år med ovanstående. Relevant högskoleutbildning inom något av nämnda områden är önskvärt men vi är också öppna för talangfulla autodidakter.

Du har goda kunskaper i följande:
HTML, CSS, javascript.
WordPress utveckling.
Enklare kunskaper i MySQL kopplat till WordPress.

Meriterande om du har erfarenhet av Veeva och SalesForce.

Som person är du positiv, lösningsorienterad och tycker om att samarbeta i grupp. Du känner dig även trygg att arbeta på egen hand under eget ansvar. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och gillar de utmaningar det innebär att jobba i de ovan nämnda plattformarna.

Vi söker dig som trivs i en professionell och mindre organisation. Du kommer att få arbeta med en stor bredd av spännande uppdrag och tillsammans med trygga och stöttande kollegor ta fram briljant kommunikation som gör skillnad för våra kunder.

Några av våra uppdragsgivare du kommer att arbeta med är b.la. Finansinspektionen, Polisen, Pantamera, Westfield Mall of Scandinavia, Abbvie och Sanofi.

Kan detta vara du eller någon du känner? Tipsa eller skicka din ansökan – i vilken du kort beskriver dig själv, vad du har arbetat med samt några ord om varför just du skulle passa bra hos oss – samt din CV till jobb@granathreklam.se. Ju snabbare desto bättre men senast 20 november. Tillträde till tjänsten i slutet av året, detta kan diskuteras.

Välkommen till Granath!

Granath är en fullservicebyrå, som i en tid av brus och fragmentering, skapar distinkt kommunikation som når våra viktigaste beslutsfattare – magen och hjärtat. Under åren har vi haft förmånen att få jobba med flera av Sveriges starkaste varumärken och vassaste uppdragsgivare. Vi är i dagsläget 22 personer som sitter i lokaler nära Slussen.