Publicerat — 2020.12.16

Är du vår nästa originalare/formgivare?

Granath växer med nya uppdragsgivare och ökade uppdrag hos befintliga kunder. Nu söker vi en vass originalare/formgivare som vill vara med på den fortsatta resan framåt.

Hos oss får du jobba tillsammans med 23 andra kollegor som varje dag går till jobbet med ambitionen att göra briljant kommunikation för våra uppdragsgivare. Vi drivs av lust och att ha roligt på jobbet och allra roligast har vi när vi jobbar tillsammans och tillsammans med våra kunder.

I dessa speciella tider jobbar vi hemifrån men vi hoppas snart vara tillbaka i våra lokaler på Peter Myndes Backe 8 vid Slussen.

För att trivas i vårt lag tror vi att du är prestigelös och gärna diskuterar dina egna och andras jobb. Du jobbar självständigt samtidigt som du gärna tar plats i gruppen.

Som originalare/formgivare är du formstark, noggrann och har ett öga för detaljer. Du vet att tempot ibland kan vara högt men du har förmågan att hålla tunga rätt i mun.

Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba med uppdrag inom hälsa/läkemedel eftersom flera av dina tänkta uppdragsgivare jobbar inom detta område. Saknar du erfarenhet ser vi gärna att du vill dyka ner i och lära dig mer om de möjligheter och förutsättningar som gäller när man kommunicerar kring hälsa/läkemedel.

Du kommer vara delaktig i den grafiska processen och skapa nyhetsbrev, ta fram kampanjmaterial, annonser, produktkommunikation, med mera, både i analoga och digitala kanaler.

Om du tycker att det är här låter intressant och har check på nedanstående punkter vill vi att du söker jobbet bums:

  • Framställa original och högupplöst tryckfärdigt material
  • God kunskap om layout, typografi och bildprogram
  • Uppdaterad och erfarenhet av att arbeta i Adobe InDesign, Illustrator, PhotoShop, Acrobat, Keynote och Powerpoint
  • God kunskap om FB, LinkedIn och andra digitala kanaler som vi ofta arbetar i
  • Läsa, förstå och följa grafiska manualer
  • Ansvara för originalproduktionen mot/tillsammans med projektledare, produktionsledare och AD
  • Göra enklare retuscher
  • Vara aktiv i att utveckla hela produktionen
  • Goda kunskaper i engelska

Din ansökan mailar du till jobb@granathreklam.se.

Granath är en strategisk fullservicebyrå som i en tid av brus och fragmentering gör distinkt kommunikation som når vår viktigaste beslutsfattare – magen och hjärtat. Vi är 24 personer som i vanliga fall sitter på Peter Myndes Backe vid Slussen. Vi har förmånen att jobba med några av Sveriges vassaste uppdragsgivare och mest spännande varumärken som Polisen, Pantamera, Strålsäkerhetsmyndigheten, Westfield Mall of Scandinavia, Täby Centrum. Inom vårt hälsoerbjudande jobbar vi bland annat med AbbVie, Bayer, Sanofi, med flera.

Välkommen till Granath!