Publicerat — 2019.05.2

Motion Graphic Designer

Vi söker dig som är en kreativ och designsäker Motion Graphic Designer. Gärna med bakgrund som formgivare eller digital designer. Du är idédriven och tycker om att arbeta fram kreativa lösningar i grupp. Men du känner dig även säker i att arbeta på egen hand med eget ansvar. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och gillar utmaningar i arbetet med att skapa bra rörlig design.

Tillsammans med våra kreatörer kommer du utveckla koncept som oftast landar i rörlig grafik. Du skapar enklare animerade filmer, rörlig infografik till sociala medier och digitala utomhusskärmar.  Animeringar till banners och andra displayenheter. Du kommer även att arbeta med enklare redigering av filmat material, klippning och ljud- och musikpåläggning.

Du har goda kunskaper i Motion Graphics. Även goda kunskaper i videoredigering, formgivning och typografi. Du arbetar obehindrat i Adobe Creative Suite (Premiere, After Effects & Photoshop) och har god vana av Mac-miljö.

Det är meriterande om du också är utbildad och arbetat som digital designer. Du kommer under perioder även arbeta med design av enklare webbplatser, kampanjsiter och andra digitala tjänster.

Vi ser gärna att du arbetat minst 3 år som motion graphic designer och några år med digital design, dessförinnan eller parallellt.

Vi söker dig som trivs i en professionell men platt organisation. Du kommer att få arbeta med en stor bredd av spännande uppdrag tillsammans med trygga och stöttande kollegor som alla drivs av att göra skillnad. På Granath är du med och skapar förutsättningar för briljant kommunikation och fina och långa kundsamarbeten.

Kan detta vara du eller någon du känner? Skicka din ansökan – i vilken du kort beskriver dig själv, vad du har arbetat med samt några ord om varför just du skulle passa bra hos oss – samt din CV till jobb@granathreklam.se . Ju snabbare desto bättre men senast 20 maj. Tillträde till tjänsten i slutet av sommaren.

Välkommen till Granath!