Darwin var en klok man. Han insåg att arter utvecklas i konkurrens och genom små, gradvisa förändringar. Och så har det rullat på sedan det första livet uppstod för sisådär 500 miljoner år sedan. Men tänk om någon art en dag bestämde sig för att ge blanka fasen i Darwin och istället tog ett evolutionärt språng, direkt från A till C. Hur överlägsen skulle den arten inte bli i sin kategori eller nisch? 

På Granath gör vi kommunikation som hjälper varumärken, affärer och frågor att ta språnget. Det innebär att vi tar dig längre, snabbare, oavsett om det handlar om att göra dig mer känd, få människor att tycka om dig eller besöka din butik. 

Vi gör det genom briljanta idéer och en metod som bygger på ett icke-linjärt tänkande och insikter om vart människor, kategorin och ditt varumärke är på väg någonstans.

 

Vi bildades hösten 2005 av David Granath och Fredrik Espmark, med bakgrund bland annat från Forsman & Bodenfors och Storåkers McCann. Idag är vi 25 personer som sitter vid Slussen mitt i Stockholm och skapar kommunikation för allt från bilar, hudkräm och fondförvaltare till diabetesläkemedel. Vi jobbar också med att öka antalet unga kvinnor som vaccinerar sig mot livmoderhalscancer och att få fler som är utsatta för brott i nära relationer att gå till polisen. Vi har ett integrerat synsätt på kommunikation och vet att traditionell reklam ofta bara är en liten del av lösningen. Byrån är till 100% ägd av medarbetare.