Glada återvinnare!

Vi är superglada och stolta att Pantamera kommer tillbaka till oss på Granath! 2016 gick vi skilda vägar men nu är det dags att åter vinna tillsammans. Med vårt nygamla musikkoncept hoppas vi få ännu fler att dansa till pantstationerna och pantamera.

#SthlmOp är i full gång!

Varmt välkomna till Granath Aymaan, Cynthia, Mariamawit, Elisa och Christian! För andra året i rad är Granath med i #SthlmOp, ett initiativ för att öppna upp kommunikationsbranschen. Under tre intensiva veckor sommarjobbar hundratals ungdomar från Stockholms förorter på några av Sveriges bästa reklam- och kommunikationsbyråer med briefer från Stockholms Stad. Och en vecka in i #SthlmOp kan vi glatt konstatera att vi fått ett riktigt bra team att handleda och lära oss massor av! 

#Sistabriefen

 

Den 28 november 2017 gick reklam-, pr- och kommunikationsbranschen ut i ett gemensamt upprop #sistabrifen, där 2126 kommunikatörer kräver ett slut på sexuella trakasserier, övergrepp och sexism i branschen. Som byråledare, chefer och ägare ställer vi oss självklart bakom uppropet och tar vårt ansvar för att Granath ska vara en arbetsplats fri från diskriminering, förtryck och övergrepp och att den kommunikation vi skapar är fri från skadliga normer och sexism.

I vår jämställdhetspolicy och handlingsplan mot kränkande särbehandling och trakasserier fastslår vi att:

• Granaths övergripande målsättning är att jämställdhetsarbetet ska ingå som en naturlig och integrerad del i all vår verksamhet. För att målsättningen ska uppnås måste vi arbeta med mätbara målsättningar och konkreta åtgärder

• Kvinnors och mäns villkor, rättigheter och utvecklingsmöjligheter ska vara lika inom hela företaget. Arbetsvillkor och utvecklingsmöjligheter ska inte vara beroende av kön eller ursprung.

• Det ska finnas likvärdiga utbildnings- och kompetensutvecklingsmöjligheter för både kvinnor och män. Dessutom ska utbildningsinsatserna präglas av ett jämställdhetsperspektiv.

• Löneskillnader beroende på kön inte ska förekomma. De skillnader som inte kan förklaras med annat än kön ska åtgärdas.

• Ingen ska utsättas för sexuella trakasserier. Det innefattar även att ingen ska behöva känna sig kränkt eller känna obehag på grund av uttalanden, bilder och text som finns anslagna eller är synliga i arbetslokalen.

• Kränkande särbehandling och trakasserier ska upphöra så snabbt och konfidentiellt som möjligt. Ingen åtgärd ska vidtas utan att den som utsatts sagt ja till den. Som medarbetare på Granath ska du aldrig medverka till att dölja kränkande särbehandling eller trakasserier, utan istället berätta om dina misstankar för din chef, HR eller skyddsombud. 

Det här är ett ständigt pågående arbete och vi är inte perfekta, men vi ger oss inte förrän vi har en arbetsmiljö där alla känner sig trygga oavsett ålder, könsuttryck, sexuell läggning och bakgrund.

David Granath

Fredrik Espmark

Maria Lamke

Jens Thelfer

Henrik Pruggler

www.sistabriefen.se

Bli en del av familjen här på Peter Myndes Backe vid Slussen

 

I rollen som receptionist/kontorsassistent på Granath är du en av de viktigaste personerna på företaget. Det är du som tar första kontakt med besökare och kunder såväl på kontoret som över telefon och mail. Du ser till att lokalerna är i toppskick och får det att kännas hemtrevligt och välkomnande. Du ansvarar för förberedelser inför möten (kaffe, uppdukning och ev. förtäring). I receptionen ansvarar du för kontorets inkommande samtal samt sedvanliga receptionssysslor; exempelvis bud och post, leverantörsfakturahantering, beställningar som kontorsmaterial, dagligvaror, mobiltelefoni, lokalvård och prenumerationer. Det finns stor möjlighet att driva egna projekt för att kontinuerligt utveckla kontoret.

I en serviceroll är det viktigt att du är positiv, bidrar till god stämning och kan bjuda på dig själv. Vi söker vi någon som brinner för service och trivs med att arbeta i en roll där du är behövd samt där du ser vad som behöver göras och arbetar noggrant. Oftast är det något litet extra som gör en stor positiv skillnad! Eftersom du kommer driva och styra dina egna arbetsuppgifter så ställs det krav på att du kan arbeta självständigt, tar egna initiativ och är flexibel. För att lyckas i den här rollen behöver du vara bra på att samarbeta och en god kommunikatör. Vidare krävs det att du är noggrann, har hög integritet, är stresstålig och att du ser lösningar istället för problem.

Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet från reception, kontor och administrativa arbetsuppgifter. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska samt behärskar Office paketet mycket väl. Körkort är ett krav.

Kan detta vara du eller någon du känner? Skicka din ansökan - i vilken du kort beskriver dig själv, vad du har arbetat med samt några ord om varför just du skulle passa bra hos oss - samt din CV till jobb@granathreklam.se . Ju snabbare desto bättre men senast 31 oktober.

Nyhetsarkiv