Är du vår nya copy?

Vill du jobba med viktiga frågor och spännande kunder? Kan du förvandla små uppdrag till stora idéer, och komplexa problem till enkla lösningar? Hade du undvikit fyra frågor i rad om det var du som skrev den här annonsen?

Vi söker dig som älskar att skriva lika mycket som du älskar att tänka konceptuellt. Du har några års erfarenhet, har hunnit göra några jobb som du är riktigt stolt över och vill vara med och driva vår kreativa utveckling.

Låter det intressant? Hör av dig till jobb@granathreklam.se

#Sistabriefen

 

Den 28 november 2017 gick reklam-, pr- och kommunikationsbranschen ut i ett gemensamt upprop #sistabrifen, där 2126 kommunikatörer kräver ett slut på sexuella trakasserier, övergrepp och sexism i branschen. Som byråledare, chefer och ägare ställer vi oss självklart bakom uppropet och tar vårt ansvar för att Granath ska vara en arbetsplats fri från diskriminering, förtryck och övergrepp och att den kommunikation vi skapar är fri från skadliga normer och sexism.

I vår jämställdhetspolicy och handlingsplan mot kränkande särbehandling och trakasserier fastslår vi att:

• Granaths övergripande målsättning är att jämställdhetsarbetet ska ingå som en naturlig och integrerad del i all vår verksamhet. För att målsättningen ska uppnås måste vi arbeta med mätbara målsättningar och konkreta åtgärder

• Kvinnors och mäns villkor, rättigheter och utvecklingsmöjligheter ska vara lika inom hela företaget. Arbetsvillkor och utvecklingsmöjligheter ska inte vara beroende av kön eller ursprung.

• Det ska finnas likvärdiga utbildnings- och kompetensutvecklingsmöjligheter för både kvinnor och män. Dessutom ska utbildningsinsatserna präglas av ett jämställdhetsperspektiv.

• Löneskillnader beroende på kön inte ska förekomma. De skillnader som inte kan förklaras med annat än kön ska åtgärdas.

• Ingen ska utsättas för sexuella trakasserier. Det innefattar även att ingen ska behöva känna sig kränkt eller känna obehag på grund av uttalanden, bilder och text som finns anslagna eller är synliga i arbetslokalen.

• Kränkande särbehandling och trakasserier ska upphöra så snabbt och konfidentiellt som möjligt. Ingen åtgärd ska vidtas utan att den som utsatts sagt ja till den. Som medarbetare på Granath ska du aldrig medverka till att dölja kränkande särbehandling eller trakasserier, utan istället berätta om dina misstankar för din chef, HR eller skyddsombud. 

Det här är ett ständigt pågående arbete och vi är inte perfekta, men vi ger oss inte förrän vi har en arbetsmiljö där alla känner sig trygga oavsett ålder, könsuttryck, sexuell läggning och bakgrund.

David Granath

Fredrik Espmark

Maria Lamke

Jens Thelfer

Henrik Pruggler

www.sistabriefen.se

Bli en del av familjen här på Peter Myndes Backe vid Slussen

 

I rollen som receptionist/kontorsassistent på Granath är du en av de viktigaste personerna på företaget. Det är du som tar första kontakt med besökare och kunder såväl på kontoret som över telefon och mail. Du ser till att lokalerna är i toppskick och får det att kännas hemtrevligt och välkomnande. Du ansvarar för förberedelser inför möten (kaffe, uppdukning och ev. förtäring). I receptionen ansvarar du för kontorets inkommande samtal samt sedvanliga receptionssysslor; exempelvis bud och post, leverantörsfakturahantering, beställningar som kontorsmaterial, dagligvaror, mobiltelefoni, lokalvård och prenumerationer. Det finns stor möjlighet att driva egna projekt för att kontinuerligt utveckla kontoret.

I en serviceroll är det viktigt att du är positiv, bidrar till god stämning och kan bjuda på dig själv. Vi söker vi någon som brinner för service och trivs med att arbeta i en roll där du är behövd samt där du ser vad som behöver göras och arbetar noggrant. Oftast är det något litet extra som gör en stor positiv skillnad! Eftersom du kommer driva och styra dina egna arbetsuppgifter så ställs det krav på att du kan arbeta självständigt, tar egna initiativ och är flexibel. För att lyckas i den här rollen behöver du vara bra på att samarbeta och en god kommunikatör. Vidare krävs det att du är noggrann, har hög integritet, är stresstålig och att du ser lösningar istället för problem.

Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet från reception, kontor och administrativa arbetsuppgifter. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska samt behärskar Office paketet mycket väl. Körkort är ett krav.

Kan detta vara du eller någon du känner? Skicka din ansökan - i vilken du kort beskriver dig själv, vad du har arbetat med samt några ord om varför just du skulle passa bra hos oss - samt din CV till jobb@granathreklam.se . Ju snabbare desto bättre men senast 31 oktober.

Granath söker en multitalang inom rörlig bild

 

Har du något eller några års erfarenhet från tv eller produktionsbolag? Är du van att arbeta självständigt och hanterar alla delar i en mindre produktion, som idé, manus, film, regi, redigering, ljudläggning och enklare grafik? Då är det kanske dig vi söker.

Vi söker dig som trivs i en professionell men platt organisation. Du kommer att få arbeta med en stor bredd av spännande uppdrag tillsammans med trygga och stöttande kollegor som alla drivs av att göra skillnad.

Du kommer leda utvecklingen av film och rörlig bild på Granath. På uppdrag från våra kunder ansvarar du själv eller tillsammans med en annan kreatör från byrån för att ta fram idé, skriva manus och göra enklare storyboard till informations- och casefilmer för Youtube, Facebook, kundens egna kanaler, med mera. Du samlar ihop material för att sedan redigera, ljudlägga, lägga grafik och färdigställa produktionen till färdig leverans. Förutom byråns kreatörer jobbar du nära projektledare och produktionsledare.

Du vet hur man berättar en bra historia och har en väl utvecklad känsla för film och dramaturgi.

Förutom att filma och klippa ser vi gärna att du kan viss animering. Som person är du prestigelös, sugen på att utvecklas och har en stark egen drivkraft. Du är självgående och kan driva film-produktionen från start till mål. 

Eftersom du kommer ha mycket direktkontakt med våra uppdragsgivare är det avgörande att du kan ”ta människor”, att du är lösningsorienterad och ser värdet av att ge bra service. Du behärskar Premiere men har snuddat vid det mesta som har med postproduktion att göra och är intresserad av att lära dig mer om så krävs.

Kan detta vara du eller någon du känner? Skicka din ansökan - i vilken du kort beskriver dig själv, vad du har arbetat med samt några ord om varför just du skulle passa bra hos oss - samt din CV till jobb@granathreklam.se . Ju snabbare desto bättre men senast 22 september.

 

Välkommen till Granath!

Granath är en insikts- och idédriven kommunikationsbyrå vars mål är att göra verklig och mätbar skillnad för våra uppdragsgivare. Vi har en holistisk syn på kommunikation och vi rör oss lika självklart i de analoga och som i de digitala kanalerna.

Vi är 25 personer och tillsammans är vi en blandning av kreatörer, projektledare, produktionsledare, strateger, digitala specialister, UX-designers och programmerare. Vi sitter på Peter Myndes Backe vid Slussen i Stockholm och jobbar med kunder som Manpower, Forex, Arbetsmiljöverket, Sverige för UNHCR, Mall of Scandinavia, BioGaia, med flera.

Nyhetsarkiv