Granath söker produktionsledare

 

Charlotte går snart på föräldraledighet och under tiden behöver vi stärka upp vårt team med en vass produktionsledare. 

Vi söker dig som trivs i en professionell men platt organisation. Du kommer att få arbeta med en stor bredd av spännande uppdrag tillsammans med trygga och stöttande kollegor som alla drivs av att göra skillnad.

Du har arbetat som produktionsledare några år och är väl förtrogen med vad jobbet innebär, som t ex att driva saker framåt och entusiasmera kollegor, att skapa ordning och reda, ligga steget före och ge bästa service. Det finns idag sex produktionsledare här på byrån. Du kommer att jobba tillsammans med våra projektledare men arbetar mycket självständigt med andra team-medlemmar. På Granath är du med och skapar förutsättningar för briljant kommunikation och fina och långa kundsamarbeten.

Du har flera års arbetslivserfarenhet av just produktionsledning. Du är utbildad inom området och har gärna ytterligare någon form av eftergymnasial utbildning. Du är intresserad av kommunikation med stor förståelse för vad bra sådan kan åstadkomma. Vi tror att du är van att leda såväl små som stora uppdragsgivare och uppdrag. Du arbetar helt kanaloberoende och är lika bra på digitala kommunikationslösningar som mer traditionella. Du känner dig trygg med att arbeta med kampanjer i sociala kanaler. Du har hunnit med att arbeta med olika typer av uppdragsgivare, stora som mindre, privata som offentliga.

Kan detta vara du eller någon du känner? Skicka din ansökan - i vilken du kort beskriver dig själv, vad du har arbetat med samt några ord om varför just du skulle passa bra hos oss - samt din CV till jobb@granathreklam.se . Ju snabbare desto bättre men senast 22 september.

 

Välkommen till Granath!

Granath är en insikts- och idédriven kommunikationsbyrå vars mål är att göra verklig och mätbar skillnad för våra uppdragsgivare. Vi har en holistisk syn på kommunikation och vi rör oss lika självklart i de analoga och som i de digitala kanalerna.

Vi är 25 personer och tillsammans är vi en blandning av kreatörer, projektledare, produktionsledare, strateger, digitala specialister, UX-designers och programmerare. Vi sitter på Peter Myndes Backe vid Slussen i Stockholm och jobbar med kunder som Manpower, Forex, Arbetsmiljöverket, Sverige för UNHCR, Mall of Scandinavia, BioGaia, med flera.