Granath söker en receptionist

Granath söker en receptionist som kan bli en del av oss här på Peter Myndes Backe vid Slussen. Tjänstens omfattning är ca 08.30-14.00 (varav en timmes lunchrast).

Som receptionist på Granath är du en viktig person för oss. Det är du som tar första kontakt med besökare och kunder såväl på kontoret som över telefon och mail. Du ser till att lokalerna är i toppskick och får det att kännas hemtrevligt och välkomnande. Du ansvarar för förberedelser inför våra möten med uppdukning och förtäring. I receptionen ansvarar du för kontorets inkommande samtal samt sedvanliga receptionssysslor som exempelvis; bud och post, leverantörsfakturahantering, beställningar av kontorsmaterial och dagligvaror, mobiltelefoni, lokalvård och prenumerationer. Det finns stor möjlighet att driva egna projekt för att kontinuerligt utveckla kontoret.

I en serviceroll är det viktigt att du är positiv, bidrar till god stämning och kan bjuda på dig själv. Vi söker någon som brinner för service och trivs med att arbeta i en roll där du är behövd samt där du ser vad som behöver göras och arbetar noggrant. Oftast är det något litet extra som gör en stor positiv skillnad! Eftersom du kommer driva och styra dina egna arbetsuppgifter så ställs det krav på att du kan arbeta självständigt, tar egna initiativ och är flexibel. För att lyckas i den här rollen behöver du vara bra på att samarbeta och en god kommunikatör. Vidare krävs det att du är noggrann, har hög integritet och att du ser lösningar istället för problem.

Vi ser gärna att du har något års erfarenhet från reception och service. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska samt behärskar Officepaketet mycket väl. Körkort är bra men inte ett krav.

Kan detta vara du eller någon du känner? Skicka din ansökan – några rader om dig själv, vad du har arbetat med samt några ord om varför just du skulle passa bra hos oss – samt din CV till jobb@granathreklam.se. Ju snabbare desto bättre men senast 15 september 2018.