Granath söker en multitalang inom rörlig bild

 

Har du något eller några års erfarenhet från tv eller produktionsbolag? Är du van att arbeta självständigt och hanterar alla delar i en mindre produktion, som idé, manus, film, regi, redigering, ljudläggning och enklare grafik? Då är det kanske dig vi söker.

Vi söker dig som trivs i en professionell men platt organisation. Du kommer att få arbeta med en stor bredd av spännande uppdrag tillsammans med trygga och stöttande kollegor som alla drivs av att göra skillnad.

Du kommer leda utvecklingen av film och rörlig bild på Granath. På uppdrag från våra kunder ansvarar du själv eller tillsammans med en annan kreatör från byrån för att ta fram idé, skriva manus och göra enklare storyboard till informations- och casefilmer för Youtube, Facebook, kundens egna kanaler, med mera. Du samlar ihop material för att sedan redigera, ljudlägga, lägga grafik och färdigställa produktionen till färdig leverans. Förutom byråns kreatörer jobbar du nära projektledare och produktionsledare.

Du vet hur man berättar en bra historia och har en väl utvecklad känsla för film och dramaturgi.

Förutom att filma och klippa ser vi gärna att du kan viss animering. Som person är du prestigelös, sugen på att utvecklas och har en stark egen drivkraft. Du är självgående och kan driva film-produktionen från start till mål. 

Eftersom du kommer ha mycket direktkontakt med våra uppdragsgivare är det avgörande att du kan ”ta människor”, att du är lösningsorienterad och ser värdet av att ge bra service. Du behärskar Premiere men har snuddat vid det mesta som har med postproduktion att göra och är intresserad av att lära dig mer om så krävs.

Kan detta vara du eller någon du känner? Skicka din ansökan - i vilken du kort beskriver dig själv, vad du har arbetat med samt några ord om varför just du skulle passa bra hos oss - samt din CV till jobb@granathreklam.se . Ju snabbare desto bättre men senast 22 september.

 

Välkommen till Granath!

Granath är en insikts- och idédriven kommunikationsbyrå vars mål är att göra verklig och mätbar skillnad för våra uppdragsgivare. Vi har en holistisk syn på kommunikation och vi rör oss lika självklart i de analoga och som i de digitala kanalerna.

Vi är 25 personer och tillsammans är vi en blandning av kreatörer, projektledare, produktionsledare, strateger, digitala specialister, UX-designers och programmerare. Vi sitter på Peter Myndes Backe vid Slussen i Stockholm och jobbar med kunder som Manpower, Forex, Arbetsmiljöverket, Sverige för UNHCR, Mall of Scandinavia, BioGaia, med flera.