Granath söker digital produktionsledare

 

Granath växer med nya kunder och nya uppdrag och vi behöver nu förstärka teamet med en vass produktionsledare som har stor vana av att jobba i de digitala kanalerna. 

Vi söker dig som trivs i en professionell men platt organisation. Du kommer att få arbeta med en stor bredd av spännande uppdrag tillsammans med trygga och stöttande kollegor som alla drivs av att göra skillnad.

Du har flera års erfarenhet av produktionsledning och har arbetat med varierande typer av projekt som utveckling av webbplatser, online-kampanjer, displayannonsering och nyhetsbrev. Du har vana av att arbeta med kampanjer i sociala kanaler som Facebook, Instagram och LinkedIn. Vi ser gärna att du också har god vana att arbeta i CMS, framförallt WordPress.

Utöver dina specifika kunskaper i digital marknadsföring bör du vara van vid att arbeta i projektprocesser, vara lösningsorienterad, självgående, välorganiserad och noggrann samt tycka om att befinna dig i flera projekt samtidigt. Du kommer att jobba med våra projektledare men kommer samtidigt att få ta stort eget ansvar i projekten – allt från projekt- och tidplaner, bemanning, uppföljning och ledning av arbetsgruppen. Du kommer att ha mycket direktkontakt med kunder.

Är du dessutom en person som gillar att delta i den kreativa processen och komma med egna idéer så är något vi uppskattar. Ditt bidrag till arbetsgruppen kommer att uppmuntras då vi ser värdet i att få med allas synpunkter.

Kan detta vara du eller någon du känner? Skicka din ansökan - i vilken du kort beskriver dig själv, vad du har arbetat med samt några ord om varför just du skulle passa bra hos oss - samt din CV till jobb@granathreklam.se . Ju snabbare desto bättre men senast 22 september.

 

Välkommen till Granath!

Granath är en insikts- och idédriven kommunikationsbyrå vars mål är att göra verklig och mätbar skillnad för våra uppdragsgivare. Vi har en holistisk syn på kommunikation och vi rör oss lika självklart i de analoga och som i de digitala kanalerna.

Vi är 25 personer och tillsammans är vi en blandning av kreatörer, projektledare, produktionsledare, strateger, digitala specialister, UX-designers och programmerare. Vi sitter på Peter Myndes Backe vid Slussen i Stockholm och jobbar med kunder som Manpower, Forex, Arbetsmiljöverket, Sverige för UNHCR, Mall of Scandinavia, BioGaia, med flera.