Granath söker dig som är grafisk formgivare/ad-assistent med stort digitalt fokus.

 

Du kanske nyligen har gått ut Berghs, Hyper Island eller någon liknande utbildning? Eller så har du jobbat på byrå något år och känner att det är dags att gå vidare? Då kanske jobbet som grafisk formgivare/ad-assistent på Granath är något för dig.

Vi söker dig som trivs i en professionell men platt organisation. Du kommer att få arbeta med en stor bredd av spännande uppdrag tillsammans med trygga och stöttande kollegor som alla drivs av att göra skillnad.

Som grafisk formgivare/ad-assistent på Granath jobbar du sida vid sida med våra art directors och byråns övriga kreatörer. Tillsammans tar ni fram och skissar ut idéer och produktioner för traditionella och digitala kanaler. I vissa projekt är du själv drivande och ansvarig för form och utförande. För att trivas i den här rollen behöver du gilla att ta stort ansvar för ditt dagliga arbete och tillsammans med art directorn driva produktionen framåt. 

Du har bra känsla och ett stort intresse för formgivning. Det har du byggt på med en relevant utbildning inom grafisk design och du har mycket goda kunskaper i Adobe CC. Du trivs i en omväxlande roll med både små och stora projekt, och för dig är det en självklarhet att jobba med digitala kanaler. Om du även kan ta fram rörligt material är det en fördel.

Kan detta vara du eller någon du känner? Skicka din ansökan - i vilken du kort beskriver dig själv, vad du har arbetat med samt några ord om varför just du skulle passa bra hos oss - samt din CV till jobb@granathreklam.se . Ju snabbare desto bättre men senast 22 september.

 

Välkommen till Granath!

Granath är en insikts- och idédriven kommunikationsbyrå vars mål är att göra verklig och mätbar skillnad för våra uppdragsgivare. Vi har en holistisk syn på kommunikation och vi rör oss lika självklart i de analoga och som i de digitala kanalerna.

Vi är 25 personer och tillsammans är vi en blandning av kreatörer, projektledare, produktionsledare, strateger, digitala specialister, UX-designers och programmerare. Vi sitter på Peter Myndes Backe vid Slussen i Stockholm och jobbar med kunder som Manpower, Forex, Arbetsmiljöverket, Sverige för UNHCR, Mall of Scandinavia, BioGaia, med flera.